top of page
DSC_2995.jpg
DSC_2884.jpg
DSC_3107.jpg

REPARATIE

Atelier Veloo werkt er hard aan om alle klanten uitstekende service te bieden. Wanneer u een professionele reparatie nodig heeft kunt u vertrouwen op onze deskundige service.

FIETSENWINKEL

Sinds begin 2021 kan je bij ons terecht voor de aankoop van een nieuwe fiets.
Dit zowel sportief, elektrisch, stadsfiets, ...
Wij vinden service en klantgerichtheid heel belangrijk. Wij luisteren graag naar jou noden en wensen om zo samen de perfecte fiets voor jou te selecteren.

ONDERHOUD

Vermijd oplopende en onnodige kosten door je fiets op tijd op onderhoud te sturen. Zo ben je zeker van een langere levensduur van je materialen. Tijdig op onderhoud zorgt voor jarenlang fietsplezier!

DSC_3085.jpg

WAT WIJ DOEN

Atelier Veloo is opgericht in 2019 met één missie: een betrouwbare, hoogwaardige Fietsenmaker vestigen in de omgeving van Wellen. Onze passie heeft ons geïnspireerd dit atelier te openen met het idee om de steeds groter wordende vraag naar fietsreparaties een helpende hand te bieden. Al onze reparaties worden afgerond met oog voor details, wat resulteert in een product dat zo goed als nieuw is. Vanaf 2021 kan je ook bij ons terecht voor de aankoop van een nieuwe fiets. In onze vernieuwde showroom helpen we jou de juiste keuze te maken. Zowel elektrisch, sportief, en nog zoveel meer. Kom het snel ontdekken.

DSC_2972.jpg

OPENINGSUREN WINKEL

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 10u - 18u

Woensdag: 10u - 18u vanaf 21/06 open tot 14u.

Donderdag: 10u - 18u na 18u beschikbaar op afspraak

Vrijdag: 10u - 18u

Zaterdag: 10u - 17u

Zondag: Gesloten

E-bike verhuur: elke dag van 9u tot 21u (op reservatie)

bottom of page