top of page

Velofollies 2024 - Terugblik

Velofollies, het jaarlijkse fietsfeest in Kortrijk, is voor veel fietsliefhebbers een niet te missen evenement. Dit jaar was niet anders. Met talloze exposanten, van grote merken tot innovatieve startups, was er voor ieder wat wils. En wij waren erbij om de nieuwste trends en innovaties op het gebied van fietsen te ontdekken en met jullie te delen.

 

Een van de hoogtepunten van ons bezoek was de introductie van de Ciocc E-XPLORER. Deze elektrische (gravel) fiets combineert Italiaans vakmanschap met geavanceerde technologie. Met zijn krachtige motor en uitstekende rijeigenschappen is de E-XPLORER perfect voor avontuurlijke tochten, zowel op de weg als off-road. Of je nu door de bergen wilt rijden of gewoon de stad wilt verkennen, deze fiets biedt de perfecte mix van prestaties en comfort.



Een andere spannende toevoeging aan ons assortiment is Thompson. Dit Belgische merk biedt een scala aan mogelijkheden voor personalisatie van je E-bike. Bij Thompson kun je jouw eigen e-bike volledig aanpassen aan jouw wensen en behoeften. Ze werken nauw samen met Bosch voor hun e-bike aandrijfsystemen, wat garant staat voor betrouwbaarheid en prestaties. Naast hun indrukwekkende e-bike assortiment biedt Thompson ook een sportief aanbod dat zeker de aandacht trekt.. We zijn verheugd om deze hoogwaardige fietsen binnenkort aan te bieden in onze winkel.



Een andere opwindende ontdekking op Velofollies was de nieuwste toevoeging aan het assortiment van Cuore wielen. We zijn al bekend met Cuore en hebben goede ervaringen met hun wielen. De nieuwe Wave-collectie, speciaal ontworpen om beter bestand te zijn tegen de wind, heeft onze aandacht getrokken. Met deze innovatieve wielen kunnen fietsers nog betere prestaties behalen, vooral onder winderige omstandigheden.



Tot slot zijn we enthousiast om Bemoov kinderfietsen aan ons assortiment toe te voegen. Deze kleurrijke en speelse fietsen zijn speciaal ontworpen voor jonge rijders die op zoek zijn naar plezier en avontuur. Met hun duurzame constructie en kindvriendelijke ontwerp zijn Bemoov kinderfietsen de ideale keuze voor jonge fietsers die de wereld willen verkennen.



Kortom, ons bezoek aan Velofollies was een inspirerende ervaring die ervoor zorgde dat wij ons assortiment nog verder konden optimaliseren. We kunnen niet wachten om deze nieuwe producten met jullie te delen en jullie te helpen bij het vinden van de perfecte fietservaring. Blijf op de hoogte voor meer updates en kom langs in onze winkel om deze fantastische nieuwe producten zelf te ontdekken!


Tot snel,

Shelley & Gertjan

79 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page