top of page
Fiets Fixie

Service

3d5617bd43da62e3f2eed82ee24ab6a9.jpeg

Campagnolo pro shop

Met trots en passie voor het vak zijn wij Campagnolo Pro-Shop, een technisch gekwalificeerde winkel die niet alleen Campagnolo-retailer is, maar een verkooppunt met een extreem hoog competentieniveau, die in staat is om het merk actief te ondersteunen met service na verkoop.

Enviolo

Een slimme serie traploze schakelsystemen zijn ontworpen om in de behoeften van verschillende fietsers te voorzien. Wij volgen elk jaar een technische training voor de verkoop, service & onderhoud van Enviolo handmatige en automatische schakelsystemen.

1-Homepage-2-Product-Automatiq-1600x1166.png
Schermafbeelding 2022-11-23 om 13.52.16.png

Bafang

Wij behoren tot het dealer direct service netwerk van Bafang. Op deze manier kunnen wij de beste service na verkoop verlenen voor alle E-bikes met een Bafang systeem.

Bosch

Wij bezitten over een Bosch Licentie om alle E-bikes met Bosch systeem optimaal te kunnen servicen. Van software updates tot garantiegevallen, u kan voor elke service bij Atelier Veloo terecht.

csm_Bosch-eBike-AL-Urban-Hamburg-MY2018-_DSC6054_b53ebcd2ff.jpeg
Gates-CDC-belt-on-mid-drive-eBike-copy.webp

Gates Carbon Drive

Bevrijd jezelf van vette, roestige kettingen en doe mee aan de Gates Carbon Drive-revolutie. Zeg vaarwel tegen fietskettingen die veel onderhoud vragen. Zeg hallo tegen eenvoud en plezier. Wij volgen elk jaar een technische training voor de verkoop, service & onderhoud van het gates carbon drive systeem.

bottom of page